ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ökända buggen fixad efter CS:GO-stjärnornas bråk på Twitter

Erik Glanell · 13 Feb 2019
Uppdaterad 13 Feb 2019
Jesper "JW" Wecksell.

Jesper "JW" Wecksell. Foto: Adela-Sznajder/Dreamhack, Skärmdump


I sista minuten innan major-turneringen i Katowice bjuder utvecklarna på en efterlängtad uppdatering till spelet som fixar "smoke-buggen".

klar

Artikellänk är kopierad

Under tisdagen blossade heta känslor upp på Twitter när brasilianaren Epitácio ”TACO” de Melo och svensken Jesper ”JW” Wecksell bokstavligt talat rök ihop.

De två storstjärnorna inom CS:GO hamnade i en diskussion om en ökänd bugg som gjort det möjligt att se fiender på minimapen genom röken från en rökgranat.

Epitácio ”TACO” de Melo antydde att svensken vetat om buggen och utnyttjat den utan att flagga den. Wecksell i sin tur hävdade att han vetat om den i en månad, men att han redan då berättat om den för de spelare som inte visste om att den fanns.

”Jag berättade omedelbart för de spelare som inte visste om det. Var inte så jäkla lättkränkt, killen. Jag förstår inte ens dina argument, jag dominerade i det här spelet innan folk över huvud taget visste hur de skulle ställa in sin config”, svarade han brasilianaren på Twitter.

Efter några turer fram och tillbaka bad de båda spelarna till slut varandra om ursäkt för det höga tonläget och slöt fred igen.

Kanske var det dock bataljen på sociala medier som fick utvecklarna att lägga i en extra växel. Under onsdagen, bara timmar innan de första matcherna i Katowice-majorn, släpptes nämligen en ny uppdatering där den omtalade buggen har fixats till.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro