ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Okilly Dokilly är världens första metalband med Ned Flanders-tema

Hugo Ewald · 13 Aug 2015
Uppdaterad 20 Aug 2015

Foto: Pressbild


De ser ut som Simpsonskaraktären Ned Flanders, men spelar hårdrock. Okilly Dokilly är resultatet av att du kombinerar Metal med den älskade tv-serien The Simpsons.

klar

Artikellänk är kopierad

De mustaschprydda männen kommer från amerikanska Phoenix, har gröna tröjor med rosa skjortor under och glasögon. De heter Okilly Dokilly och är världens första ”Nedal”-band. Det vill säga ett metalband med en image hämtad från Simpsonskaraktären Ned Flanders.

– Jag och vår trummis stod i kassakön i en butik och skämtade om att komma på riktigt gulliga namn till riktigt hårda band, säger bandets sångare ”Head Ned” till musikmagasinet Rip it up.► LÄS MER: Simpsons-låt såldes dyrt

Bandmedlemmarna kallar sig Head Ned, Red Ned, Thread Ned, Stead Ned och Bled Ned och beskriver sin musik som ”långsammare än Bartcore” och ”cleanare än Krusty Punk”.

Föga förvånande beskriver sig bandet som att deras intressen utöver musiken är Simpsons, Futurama och föga lyckosamma försök att artigt be om att få tillbaka verktyg de lånat ut.► LÄS MER: Fansens hyllning: Så här skulle Simpsons se ut som 16-bitars tv-spel

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro