ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ola Lindholm får nytt jobb

Christoffer Röstlund Jonsson · 22 Sep 2011
Uppdaterad 22 Sep 2011
Tv-profilen Ola Lindholm, som förra veckan dömdes för narkotikabrott, har fått nytt jobb.

Tv-profilen Ola Lindholm, som förra veckan dömdes för narkotikabrott, har fått nytt jobb. Foto: Scanpix


Med start idag börjar knarkdömda Ola Lindholm på ITV Studios, som ligger bakom bland annat succéprogrammet Halv åtta hos mig”.

klar

Artikellänk är kopierad

Den forna barnprogramledaren, som förra veckan dömdes för ringa narkotikabrott efter en uppmärksammad rättegång, ska förstärka företagets kreativa team. – Vi är jättenöjda. Ola är en unik resurs och oerhört kreativ, säger Hans Engholm, vd på ITV Studios till Metro. Ola Lindholm kommer att jobba med de program som ITV Studios redan producerar, till exempel ”Halv åtta hos mig”, ”Fyra bröllop” och ”Robinson”. Beslutet om anställning fattades förra veckan. Ni är säkra på det här trots att han är dömd för narkotikabrott? – Jag och Olla har diskuterat det här otroligt mycket och jag är väldigt trygg i mitt beslut, säger Engolm. Finns det planer på att ställa honom framför kameran igen? – Det skulle då vara om de kanaler som vi jobbar med är intresserade av det.

Ola Lindholm säger själv i ett pressmeddelande så här:

– Det ska bli väldigt roligt att återigen jobba 100 procent kreativt. Speciellt på ett företag med sådan internationell tyngd. ITV och jag känns som ett mycket trevligt äktenskap.

klar

Artikellänk är kopierad

Christoffer Röstlund Jonsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro