ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ola Salo skyller missen av Carola på Kristian Luuk

metro.se · 11 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

SEGERYRA. Förhandstippade The Ark vann både juryns och tv-tittarnas röster i Melodifestivalen. Men de missade själva priset: sångfågeln. Ola Salo slår ifrån sig och menar att det inte var hans fel att han passerade prisutdelaren Carola utan att ta notis om henne.– Det är tråkigt att det blev ett så förvirrat upplägg. Jag litade på att programledaren tog mig dit jag skulle. Jag hade lite glädjefnatt och var så klart lite tagen av stunden. Det hade ingenting med nonchalans att göra. Det känns som överdrivet att hon skulle ha varit upprörd. Vi träffades sedan på kvällen och hade jättekul tillsammans.

Efterfesten i Globens annex var annars en toppenfest, berättar han. – Jag dansade på bord och stolar och med alla mina artistkolleger. Andreas Johnson och jag känner varandra sedan tidigare och har blivit ännu mer bundis under tävlingen, så vi festade väldigt mycket ihop. Fem timmar senare blev han uppryckt av sin pressagent.– Sova kan man göra en annan gång. Hon tog mig med till Svensktoppen. De brukar ju köra med smäktande toner, men fick höra min rosslande morgontrötta röst i stället.Och redan i dag åker han till Finland.– Det är inte på grund av det här, utan är planerat sedan länge som promotion för vår nya skiva, ”Prayer for the weekend”, som släpps den 11 april. Vi är väldigt stora i Finland, det är lite av vårt andra hemland.

Nu koncentrerar The Ark  sig på den nya skivan. De övar in de nya låtarna till vårturnén som börjar en vecka efter skivsläppet – i Helsingfors av alla platser.  – Det är bara en tillfällighet, försäkrar han. Allt som har med skivan att göra planerades redan i september och oktober, innan vi ens visste att vi skulle vara med i Melodifestivalen.Märkligt nog krockar inget annat med festivalen, säger han. – Maj var en ledig månad för oss. Det enda är att vi inte får så lång ledighet som vi hade velat, men det är väl inget att klaga över när man får vara med om något sådant här.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro