ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ola tackar mamma

Sara Stolt · 6 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Olas mamma är delaktig i att sonen tog sig till andra chansen, enligt flickidolen själv. – Det sjukaste på hela tävlingen hände precis när jag skulle upp på scenen i Västerås. 7 000 personer satt i publiken och den första och enda jag såg var min mamma. Hon satt där med stolt blick och rosiga kinder. Jag fick extra kraft och hela framträdandet blev magisk, säger Ola.

Under tävlingen i Kiruna har Ola varken kompisar eller sin mamma i publiken. Hans föräldrar har åkt till Vietnam.

... och Suzzie Tapper tackar mannen

Den förståelse Suzzie Tapper säger sig ha fått av personal och medier sedan hon ställde upp i Melodifestivalen i Göteborg har varit ovärderligt och oväntat, enligt henne själv.Men Suzzies allra viktigaste stöd är hennes man.– Vad som helst kan hända. Jag står så att Suzz ser mig hela tiden från scenen och jag är redo att hämta henne med pirran, säger han.

Firade att de slapp Carola

E-type och The Poodles vill hellre att ”Line of fire” blir en hitt än att den tar sig ända vägen till Globen eller Belgrad.– Man vill ju inte att det ska bli som Anna Books låt förra året som gick bra men aldrig spelades efteråt, säger Martin ”E-type” Eriksson.De sticker inte under stol med att de ändå mer än gärna går vidare i morgon.– Vi har tagit oss en öl för att fira att vi inte behövde möta Carola. Eller, jag tog en öl ensam. Nu har vi en chans i tävlingen. Det hade vi inte haft då, säger E-type.

"Terran" brukar tippa rätt

Thérèse Andersson säger sig ofta tippa rätt i melodifestivalsammanhang. – Ola slår Caracola, The Poodles slår Sibel eftersom jag tänker lite Lordi där, jag slår Suzzie Tapper och Nordman slår Carola. Jag och pudlarna går till final, säger hon. Om hon segrar mot Suzzie Tapper hoppas hon på att få kriga mot Nordman.– Vi har lite liknande fornnordiska inslag. Carola och Andreas låt är väldigt tråkig.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro