ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Olaola dissar Melodifestival

Sara Stolt · 22 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Vill ha ursäkt för att hans låt inte kom med

klar

Artikellänk är kopierad

I Olaolas tävlingsbidrag nämns bland andra Lasse Holm.
I Olaolas tävlingsbidrag nämns bland andra Lasse Holm.Foto: TV 4

I kväll attackerar en av semifinalisterna i ”Talang 2008” Melodifestivalen. Olaola väntar sig starka reaktioner på sin låt.– Jag vill få en ursäkt för att de gjorde fel, är artistens meddelande till schlagerjuryn.Det råder schlager-EM-feber även i kvällens ”Talang 2008”. I kväll sjunger Ola ”Olaola” Nilsson en låt om den svenska uttagningen till Eurovision Song Contest. – Jag skickade in en låt en gång. Den kom inte med och jag blev lite sur, säger han och tillägger:– I den här låten målar jag upp hur mitt scenframträdande hade gått till men även aktuella personer och festivalledningen kan figurera stundtals.

Han vill ha en ursäkt från schlagerjuryn som ratade honom och inleder sitt semifinalbidrag med orden ”Jag skickade ett bidrag till vår Melodifestival. Jag skickade ett bidrag till fan.” – Det är inget mesigt jag gör, säger Olaola.

Nadja Juslin, som även hon tävlar i kvällens avsnitt, har tidigare sjungit ett schlagermedley i ”Talang 2008”. Hennes mål är att i framtiden delta i Melodifestivalen.

Vad tycker du om att Olaola går till angrepp mot din passion?– Det var första gången jag hörde det. Om han vill göra det får han det, säger hon.

Tror du att folk blir sura när han attackerar festivalen?– Ja. Det kan nog vara både ett plus och ett minus.

Olaola är av samma åsikt.– Det kan nog hända att folk blir sura. Men jag vill flika in att jag tycker om Carola, säger han.

Den sista semifinalen i ”Talang 2008” startar i kväll klockan 20 i TV 4. Nästa vecka är det finaldags.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro