ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Olofsson: "Det är inte klart ännu"

metro · 25 Jan 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

 Näringsminister Maud Olofsson vill inte kommentera hur långt man kommit i förhandlingarna. – Vi hoppas att de snart når ett slut och att det blir en överenskommelse, men det är inte klart ännu. – Det är två parter som måste komma överens och det är klart att GM vill att allt ska vara färdigt och klart innan man skriver på, och det tycker vi också från regeringen. – I sådana här sammanhang måste alla delar i affären vara glasklara.

General Motors talesperson Tom Wilkinson har sett uppgifterna som figurerar om att en affär är klar, men han vill inte säga om det stämmer. – Vi kommenterar ingenting i det här läget, säger han till TT. – Om vi har något att säga så skriver vi det på vår hemsida, fortsätter han. Frågan om eventuellt ändrade ägarförhållanden i Spyker Cars vill varken GM eller Spyker bekräfta. – Det kan jag inte säga något om, säger Mike Stainton, talesperson för Spyker Cars.

GM:s vd Ed Whitacre kommer, enligt företagets hemsida, att hålla en pressträff klockan 11.30 lokal tid, 17.30 svensk tid. Det framgår inte om det handlar om Saab-affären. Pressträffen hålls i Detroit.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro