ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

One Direction om kalsonger och kisspauser i nya konsertfilmen

Emma Björkman · 7 Okt 2014
Uppdaterad 7 Okt 2014
One Direction. 

One Direction.  Foto: Wenn.com / All Over Press


Hur ofta byter Louis Tomlinson kalsonger? Varför tar alla utom Liam Payne en kisspaus under One Directions konserter? Varför tycker Harry Styles att det mest minnesvärda hittills har varit att träffa drottning Elizabeth II? Här är fem avslöjanden som One Direction gör i sin nya konsertfilm One Direction: Where we are”.

klar

Artikellänk är kopierad

På lördag och söndag 11 och 12 oktober visas konsertfilmen ”One Direction: Where we are” på biografer runt om i landet. Konserten, som är en del av pojkbandets nu avslutade ”Where we are”-turné, spelades in när pojkbandet uppträdde på San Sirostadion i Milano i slutet av juni i år. Förutom en lång rad av gruppens hits bjuder konsertfilmen på en kvarts lång exklusiv intervju med idolerna Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson. Här är fem godbitar från intervjun. Hur ofta byter Louis Tomlinson kalsonger när han är på turné? 22-åringen berättade glatt att finns det inga rena kallingar att tillgå, då tvekar han inte att sätta på sig gårdagens kalsonger igen. På frågan om det även gäller om han använt kalsongerna under gårdagens spelning hann han inte svara innan hans bandkollegor påpekade att det kanske var bäst om han slutade diskutera sina underklädesvanor. Varför bor han och Zayn Malik helst på turnébussen? – Den är som en liten tillflyktsort, förklarar Louis Tomlinson. Till skillnad från hotellrummen som bandet får tilldelade sig ser turnébussen likadan ut oavsett var i världen de befinner sig. Och där finns det alltid sällskap.  – På hotellrum kan det kännas ensamt och jag hatar att känna mig ensam. Varför går alla i One Direction och kissar under konserten – förutom Liam Payne? Liam Payne, 21, försökte förklara det med att hans ena njure en gång i tiden inte fungerade som den skulle och att han därför kunde hålla sig väldigt länge men blev snabbt överröstad av de andra i One Direction som menade att han överdrev och ljög. – Det beror på att man dricker så mycket vatten under konserterna, då måste man kissa, berättar Niall Horan, 21. Och i ”Where we are” följer kameran med backstage när alla i gruppen – utom Liam Payne som ensam får underhålla publiken – rusar till den blåa bajamajan som står uppställd bakom scenen. Vad är Harry Styles mest stolt över i One Directions karriär? Det var när gruppen träffade drottning Elizabeth II. Men inte på grund av att han själv tyckte det var en så mäktig upplevelse utan på att hans mormor blev så till sig. – Det finns mycket hon inte kan relatera till, som MTV-galor, men när vi träffade drottningen tyckte hon att det var stort, säger han. Vad är det sista Niall Horan gör innan han ska gå upp scenen? – Jag borstar tänderna. Och sätter på mig parfym. Även om ingen kommer att känna den, säger Niall Horan.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro