ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

OPA!: Låter som grekiskt fast ändå inte

Rickard Lindholm · 22 Feb 2012
Uppdaterad 22 Feb 2012

Foto: Scanpix


OPA! tävlar med låten "Allting blir bra igen".

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar ni en seger? – Med mycket glädje och gärna något trevligt att dricka. Gärna ropa OPA som är ett uttryck för glädje.

Vad är det bästa i er låt? – Soundet. Det låter grekiskt fast ändå inte, och det är svenskt fast ändå inte. Hade det varit en människa så hade den varit hälften svensk, hälften grek, hälften traditionell och hälften modern. Fast det blir för många hälfter.

Vilka är ni privat? – Vi är vanliga vabbare. Det är många fäder här kan man säga. Vi håller på med musik på olika sätt. Just nu jobbar vi väldigt mycket med OPA.

Vilken är den mest minnesvärda låten i Melodifestivalen? – ”Symfoni” med Loa Falkman är minnesvärd. Sen måste vi säga att ”Stad i ljus” gjorde intryck också. Körbergs sätt att sjunga, det gillade vi.

Hur känns det innan ni går på scenen? – Laddat. Vi kommer vara peppade, inte peppade, glada och förväntansfulla. Vi kommer gilla det. Vi har olika sätt att bearbeta det. Vissa går undan, andra pratar. Vissa pratar med de som går undan.

Vad är er styrka som grupp? – Vi är samspelta. Vi spelar akustiska instrument och vi har spelat väldigt länge på våra akustiska instrument sen har vi en ny spännande musik också som vi är stolta över. Vi tror att folk kommer gilla den.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro