ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Operatör: Ny Iphone släpps i mitten av juni

Kristoffer Rengfors · 24 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Samtidigt som flera svenska mobiloperatörer får tillstånd att sälja Apples Iphone 3G kommer nu uppgifter från flera utländska operatörer som säger att en uppdaterad Iphone kommer att släppas i juni.Operatören AT&T har uppenbarligen problem med en läcka bland de högre cheferna. Amerikansk teknikpress är i dag fylld av uppgifter om hur lanseringen av den nya telefonen ska hålls i mitten av juni.Enligt ett dokument som läckt från AT&T börjar traditionen att lansera en ny Iphone i mitten av juni att bli tradition på företaget. Telefonen ska vara uppdaterad för snabbare surfning och klara 7,2 mbps. Dessutom skriver AT&T-chefen att "gapet mellan Apple och andra tillverkare kommer att försvinna med den nya telefonen". Bland funktioner som bör rättas till för att Iphone ska kunna konkurrera fullt ut med liknande telefoner finns en bättre kamera och videoinspelning. Detta tillsammans med den nya Iphonemjukvaran som ska presenteras i sommar borde minska avståndet i antal funktioner mellan Iphone och andra så kallade smartphones.Enligt sajter som Electronista och Apple insider ska dessa uppgifter vara 100 procent bekräftade av källan på AT&T. Mobiloperatören har dock inte gjort något officiellt uttalande. 

Även operatören Etisalat från Förenade arabemiraten har gått ut med uppgifter om att Iphone uppdateras i juni. De som funderar på att investerar i en Iphone 3G de närmaste månaderna bör alltså fundera på att hålla i pengarna till juni.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro