ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Optic-talangen Kevin "HS" Tarn: Jag hade dålig attityd

Erik Glanell · 26 Sep 2017
Uppdaterad 26 Sep 2017

Estniske proffset Kevin "HS" Tarn om att han kan ha vilken roll som helst i laget och om tacksamheten till sin forna lagkamrat.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Här kan du se alla avsnitt av Esport-tv!

Estländaren Kevin ”HS” Tarn har gjort en snabb karriär i den professionella Counter strike-scenen. Från att ha spelat i svenska Publiclir till att gå till Rouge för att slå igenom i Penta. Nu är den 20-årige talangen som många säkert vet lagkamrat med den tidigare Ninjas in Pyjamas-stjärnan Adam ”friberg” Friberg i Optic.

LÄS MER
Friberg: Jag vill lyfta fler troféer innan jag slutar

I en intervju med den estniska sajten csgo.ee berättar han om starten på karriären och valen som han önskar att han skulle ha gjort annorlunda.

– Jag skulle ha stannat i Publiclir längre. I början av karriären hade jag dålig attityd. Som tur är hade jag cheti [Hendrik Vallimägi] i laget och han tog upp det med mig och jag förstod att jag var tvungen att ändra mitt beteende både mot spelet och mot mina lagkamrater, säger Tarn i intervjun.

Han avslöjar även om hur laget bygger upp delar av sina taktiker och om sin egen ombytliga roll i laget.

– I Optic är våra roller beroende på vilka kartor vi spelar. Jag är vanligtvis den som försöker hitta svagheter i motståndarnas försvar för att öppna upp en runda. Jag får också många chanser att duellera mina motståndare. Jag hamnar ofta i en roll som ingen annan känner sig bekväm med. Jag har inget jag är bäst på, jag kan spela på alla sätt, säger den unge estländaren.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro