ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Oreda gör mig galen”

Hannah Sjöström · 13 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

Kyle MacLachlan trivs bra i kvarteret bland desperata hemmafruar

klar

Artikellänk är kopierad

Kyle MacLachlan.
Kyle MacLachlan.

NY KÄRLEK. Dags för tredje säsongen av ”Desperate housewifes” i Kanal 5. Bree (Marcia Cross) har hittat en ny kärlek i Orson Hodge, som spelas av Kyle MacLachlan, som många känner igen från ”Twin Peaks”. – Jag vet att Marc Cherry (skaparen av ”Desperate housewives”) gillade ”Twin Peaks” väldigt mycket, och det är lite av samma ton i båda de serierna. Det finns en svärta som jag tror bidrar till att de är så populära, säger han när Metro träffar honom i Los Angeles.

Kyle MacLachlan är van att arbeta med en ensemble av kvinnor. I ”Sex and the city” mötte han de nya singelkvinnorna och i ”Desperate housewives” framstår hans rollfigurs psykopatiska drag som ganska normala jämfört med hemmafruarnas. Orson, en charmig och välartad man, delar Brees intresse för städning och ordning, men ganska snart förstår man att Orson bär på hemligheter. – Han är ganska komplex, och jag gillar verkligen att han utvecklas från helylle till en väldigt störd person, säger MacLachlan. – Rollfiguren Orson är mer intressant att spela än Trey i ”Sex and the city”. Trey var mer som utfyllnad, Orson är mer en riktig rollfigur. •• Är du glad att de parade ihop dig med Bree?– Ja, det funkar jättebra, Marcia Cross är en lysande skådespelerska. Jag gillar verkligen att se vad som händer med Bree, i hennes hem. Det är ju så laddat där.•• Så du är redo att bli en desperat hemmaman?  – Haha, ja, faktiskt. Jag gillar att vara hemma. Jag bor i New York med min fru – den mest magiska platsen i världen, och jag pendlar ut hit till Los Angeles. •• Är du bra i hemmet? – Min mamma var usel på matlagning, så jag var tvungen att lära mig – eller svälta. Och så gillar jag när det är ordning och reda, jag vill veta var saker är. Oreda gör mig galen – det ska vara enkelt.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro