ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Osäker framtid för Fast & furious" efter Walkers död

Anneli Sandberg · 2 Dec 2013
Uppdaterad 2 Dec 2013

Paul Walkers sista uppdatering på Twitter innan dödsolyckan var en bild på honom och gänget i Fast & furious”-filmerna och orden ”Är ni redo?”. Han var mitt uppe i inspelningen av den sjunde filmen vars framtid nu är osäker.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Natten mot söndag svensk tid omkom skådespelaren Paul Walker i en bilkrasch endast 40 år gammal. Då var han mitt uppe i inspelningen av den sjunde ”Fast & furious”-filmen och nu är framtiden för franchisen väldigt osäker, skriver Buzzfeed.►LÄS MER: Vännerna sörjer filmstjärnan

Det är oklart hur många scener Walker hade kvar att filma men oavsett så blir det tufft för regissören James Wan att färdigställa en film som kryllar av scener som i stort sett är en kopia av det sätt som en av filmens huvudrollsinnehavare dog på.►BILDSPECIAL: Fler skådespelare som dött under filminspelningar

Walkers rollfigur är också svår att skriva ut ur filmserien eftersom hans roll Brian O´Conner har varit med sedan start och, tillsammans med Vin Diesels karaktär Dominic Toretto, utgör stommen i serien. Walker har varit med i fem av de sex klara filmerna.

Under gårdagen twittrade regissören James Wan ut sin sorg. ”Jag är mer än förkrossad just nu. Jag kan inte göra någonting”.

Men tid är pengar och filmbolaget Universal tänker inte spilla någon tid. Enligt Hollywood reporter hade Universal ett krismöte med James Wan i går för att diskutera hur man går vidare med filmen. Och i morgon tisdag återupptas inspelningarna.

”Fast & furious 7” skulle ha premiär den 11 juli 2014.

Sorgen var stor efter beskedet om Walkers död på söndagen.
Sorgen var stor efter beskedet om Walkers död på söndagen.Foto: Alloverpress
klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro