ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Oscargalans goodiebag är värd 2 miljoner – det här innehåller den

Filip Häggberg · 26 Feb 2016
Uppdaterad 26 Feb 2016
Alla som är nominerade till Oscarsgalan får en goodie bag.

Alla som är nominerade till Oscarsgalan får en goodie bag. Foto: Chris Pizzello/AP


Bröstförstoring, VIP-resa till Israel och sexleksaker är bara några av 43 saker som alla nominerade till Oscarsgalan får. Värdet på goodie-bagen? Nästan två miljoner kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är marknadsföringsföretaget Distinctive Assets som har satt ihop goodie bagen med ett värde på 232 000 dollar. Men det finns ett problem – den amerikanske filmakademin, som delar ut priserna på Osacarsgalan, har inte godkänt den, skriver modemagasinet Harper’s Bazaar.

Akademin har lämnat in en stämningsansökan mot Distinctive Assets för att företaget ska ha fått allmänheten att tro att de har ett samarbete med akademin.

Förutom bröstförstoringen, VIP-resan och sexleksakerna innehåller goodie bagen fler exklusiva och dyra varor och upplevelser. Bland annat ett helt år av gratis hyrbilar från Audi, vistelser på lyxhotell i Italien och valfri plastikoperation.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro