ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Otippad duett à la maffia

Marcella Mravec, Axel Björklund · 7 Aug 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Carolina Gynning och Bert-Åke Varg tar sig an klassiker i nytt musikprogram

klar

Artikellänk är kopierad

Carolina Gynning och Bert-Åke Varg har spelat in en låt ihop – med Bonnie och Clyde-tema.
Carolina Gynning och Bert-Åke Varg har spelat in en låt ihop – med Bonnie och Clyde-tema.Foto: Henry Lundholm

Hon är en av landets största dokusåpakändisar. Han är Gustav Sjögren med svenska folket sedan ”Rederiet”. Beväpnade med gitarr och saxofon intar en minst sagt otippad upplaga av Bonnie och Clyde scenen på Berns Hotel i Stockholm. När Carolina Gynning, 27, och Bert-Åke Varg, 74, spelar in en video till TV 3:s program ”Sing along” sjunger de ”It takes two” så att kristallkronorna skakar – åtminstone Carolina Gynning. – Jag mimar mest, det är enklast så, säger Bert-Åke Varg, som mest är förtjust i scenkläderna – paret är uppstajlat i svart fodral och kritstrecksrandig kostym. – Jag ser ut som en mafioso! Varg är väldigt glad och uppsluppen när han talar med Metro. – Det var jättefint att sjunga med Carolina, det är en väldigt rar och trevlig tjej. Jag har bara sett henne på bild förut, det här var mer … upplevelsefullt, säger   Bert-Åke Varg och skrattar. De två framför Marvin Gayes och Kim Westons gamla singel ”It takes two”, som Tina Turner och Rod Stewart återupplivade 1990. Carolina Gynning tycker det var skönt att ha en riktig veteran vid sin sida. – Jag har ju inte mycket sångerfarenhet mer än en singel som inte blev något, ett patetiskt projekt som alla blondiner gör, haha.

•• Är det en utmanande version av låten? – Haha, ja, den ska ju vara så. Det blir roligare då, säger Bert-Åke Varg, som ägnat det mesta av sin sommar åt sin båt Freja 2. Han är under hösten aktuell med pjäsen om Nacka Skoglund runt om i landet, medan Gynning på nytt ska ställa ut konst på Galleri Gummesons i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Marcella Mravec, Axel Björklund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro