ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Över 100 gripna i huliganbråk

Andréas Jelvefors · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011
En person fick, enligt vittnesuppgifter, benet avsparkat i ett supporterbråk i Brunnsparken efter matchen mellan Gais och Djurgården i Göteborg i går.

En person fick, enligt vittnesuppgifter, benet avsparkat i ett supporterbråk i Brunnsparken efter matchen mellan Gais och Djurgården i Göteborg i går. Foto: Björn Andersson


klar

Artikellänk är kopierad

Drygt 100 Djurgårdssupportrar greps i går eftermiddag i Göteborg, misstänkta för våldsamt upplopp före och efter fotbollsmatchen mot Gais. Närmare 3 000 Djurgårdsfans hade med buss och tåg tagit sig till Göteborg. Knappt en timme före matchstart uppstod bråk på krogen Lilla Londons uteservering, och stolar, flaskor och glas ven i luften. En man fick ett benbrott i samband med ett bråk vid Brunnsparken. Sent i går kväll var samtliga släppta utom två personer som satt anhållna misstänkta för våldsamt upplopp. Djurgårdens supporterklubb anser att polisen överreagerat och gripit många oskyldiga. – Än en gång har Göteborgspolisen valt att dra alla över en kam. Nu tillsätter vi en egen utredning, säger Martin Lundgren, talesman för supporterföreningen Järnkaminerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Andréas Jelvefors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro