ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Övergivet barn hittades i krubba – hade fortfarande navelsträngen kvar

Niklas Sandberg · 28 Nov 2015
Uppdaterad 28 Nov 2015
Babyn hittades i en krubba i en kyrka i Queens i New York.

Babyn hittades i en krubba i en kyrka i Queens i New York. Foto: TT


Ett nyfött barn lämnades nyligen i en krubba i en kyrka i Queens i New York. Barnet hade vid upptäckten fortfarande navelsträngen kvar men uppges vara vid god hälsa. Nu letar myndigheterna efter barnets mor, samtidigt som flera har visat intresse att adoptera barnet.

klar

Artikellänk är kopierad

Ett nyfött barn hittades tidigare i veckan liggandes i en krubba, som ställts fram inför det kommande julfirandet, i en kyrka i Queens i New York. Upptäckten gjordes av kyrkans fastighetsförvaltare efter att denne kom tillbaka från sin lunch och då hörde ett barn skrika, skriver New York Post.

Barnet var inlindat och hade fortfarande navelsträngen kvar vid upptäckten. På kyrkans övervakningsbilder syns en kvinna lägga barnet i krubban och polisen misstänker att kvinnan är barnets mor.

– Barnet är helt nyfött. Det är en underbar liten pojke. Han hade fortfarande navelsträngen kvar, säger pastor Christopher Heanue till New York Post. 

Barnet fördes kort efter upptäckten till sjukhuset där läkare gjorde bedömningen att pojken var frisk och i gott tillstånd.

Medan myndigheterna just nu arbetar för att hitta pojkens mor är det flera familjer inom kyrkans församling som erbjudit sig att adoptera honom.

►LÄS MER: Katt räddade övergiven baby

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro