ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Övermannar rånaren – ger bröd och pengar

Tomas Lundin · 3 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den maskerade mannen viftar med ett baseballträ och kräver pengar. Det får han också, men inte på det sätt han hade planerat.Det misslyckade rånet fångades av övervakningskameran i butiken på Long Island,  New York.– Han sa "ge mig dina pengar, ge mig dina pengar", säger butiksägaren Mohammad Sohail till New York Post.Men det tänkte han inte göra. Plötsligt stirrar den slagträbeväpnade rånaren in i mynningen på ett hagelgevär och tvingas gå ner på knä och be för sitt liv.– Han började gråta och sa "förlåt, förlåt". Jag har inget jobb, jag har ingen mat, min familj är hungrig.Nu visar Sohail upp ett sällsynt medlidande. Han lägger ner geväret och ger honom 300 kronor och en limpa bröd.– Jag sa åt honom att lova att aldrig försöka råna någon igen. Det lovade han, säger Sohail till tidningen.

De båda skakar hand för att sluta överenskommelsen. När Sohail går iväg för att hämta ett paket mjölk från kylen att skölja ner limpan med, passar rånaren på att fly fältet.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro