ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Övernaturligt sexiga

Pontus Hammarlund · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

Jared och Jensen är hunkarna som jagar spöken i tv

klar

Artikellänk är kopierad

Supernatural har premiär på SVT under måndagen 21.00.
Supernatural har premiär på SVT under måndagen 21.00.

SPÖKJÄGARE ”Ghost busters” möter ”Buffy och vampyrerna”. Så skulle man kunna beskriva SVT:s inköpta serie ”Supernatural” som har premiär i kväll. Och i stället för Bill Murray eller Sarah Michelle Gellar ser vi två hunkar i huvudrollerna. Jensen Ackles och Jared Padalecki spelar de spökjagande bröderna Dean och Sam Winchester. Och de har börjat känna sig som bröder på riktigt. – Absolut. Förmodligen träffar jag honom mer än min bror. Men jag har haft tur. Och även om jag inte gillar att säga det inför honom så älskar jag att jobba med Jensen, säger Jared.

Jensen ler. De sitter bredvid varandra på ett av Londons finare hotell och det är inget snack om att de är syskonlika. Men de är också påfallande grabbiga för sin ålder. Jensen är 28, Jared 24. Deras rollkaraktärers intresse för det ockulta har en enkel förklaring. När de var små mördades deras mamma av någon/ något som kan betecknas som övernaturligt.Och intresset har ökat även hos skådespelarna. – Det finns saker vi lärt oss under inspelningen. Tecken på det övernaturliga. Flackande ljus, en kall vindpust i ett rum eller ett genljud i luften. Så vi är nog lite mer uppmärksamma på sådana saker i dag, sager Jensen.

Jensen och Jared har blivit sexsymboler överallt där serien redan visats. Men de är vana. Jensen har medverkat i serier som ”Dawson’s creek”, ”Smallville”, ”Dark angel” och ”Days of our lives”. Jared är mest känd för sin roll i ”Gilmore girls”. – Jag är så van. Men visst har man fått en del märkliga brev. Trosor med läppstiftsmärken i skrevet och sådant, sager Jensen. •• Har ni själva upplevt något övernaturligt någon gång? – Nej, men om vi gör det vet vi vad vi ska göra numera, säger Jensen, och Jared Padalecki tillägger: – Jag har inte haft någon specifik upplevelse. Men det beror inte på att det inte skulle kunna hända. Det är en stor värld där ute …

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro