ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

På den här arbetsplatsen jobbar de anställda i ett gigantiskt bollhav

Linnea Carlén · 1 Mar 2015
Uppdaterad 1 Mar 2015

Foto: Skärmdump Youtube.com


Det brittiska designföretaget Pearlfisher har hittat ett helt nytt sätt att bolla kreativa idéer.

klar

Artikellänk är kopierad

Ett rum helt rum fyllt med vita plastbollar. 81 000 närmare bestämt. Här jobbar, slappar, hänger och rensar de anställda på det designföretaget Pearlfisher sina huvuden när det behövs.

Tanken bakom bollhavet är att en kreativ, barnslig miljö ska uppmuntra och locka fram nya roliga och intressanta idéer, något samtliga på bygget verkar helt med på. ​ – Jag tror att det kapitaliserar på idén om att arbete ska vara lite roligt, säger Jack Hart, Senior Creative Stategist på Pearlfisher till CNN.

Genom att göra om en del av studion i London till ett bollhav hoppas de få kreativieten att flöda ytterligare. Sedan tidigare var det fritt fram för vem som helst att komma förbi, kasta sig i och leka. För tillfället meddelar företaget dock via deras hemsida att det på grund av oväntat tryck tills vidare är fullbokat.

Facebook, Google och Yahoo! är andra kreativa företag som har installerat rutschkanor, inomhusträdgårdar, biljardbord och rum helt dedikerade åt diverse spel. Här kan du se företagets anställda ge sig i kast med bollhavsbygget:

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro