ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

På hemmaplan utan en tråd

metro · 15 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Minnet i fickan?

klar

Artikellänk är kopierad

Har du svårt att få plats med dina nedladdade filer i mobilen? Då kanske Dave, Seagates bärbara 10 GB hårddisk, kan vara lösningen. Den är stor som ett kontokort, har plats för 21 timmar video eller 2 500 låtar och kan lätt nås via Bluetooth.

Få spel runt hela hemmet

Med Cordless Action Controller från Logitech kan du lugnt sjunka in i spelvärlden utan att trassla in dig i några kablar. Spelkonsollen, som är avsedd för Playstation 2, använder 2,4 GHz-radioteknik och har en räckvidd på 9 meter. 

Skriva på distans

Utvidga det trådlösa nätverket hemma med bläckstråleskrivaren Photosmart C 6180 från HP. Skrivaren kan läsa filer direkt från ett minneskort och kan också användas som fax, scanner och kopiator. 

En ljudkälla för alla rum

Det trådlösa högtalarsystemet från Philips gör det möjligt att lyssna på stereon i valfritt rum. Systemet kan hantera upp till fem ljudstationer i hemmet samtidigt. Det finns till försäljning i mars.

Överföring utan sladdtrassel

Med Activity Media Player 150 från Fujitsu Siemens går det att överföra multimedia från datorn till din tv eller stereo via WLAN. Den är HD-förberedd för MPEG 2, MPEG 4 och WMV och har USB-port.

Fjärrkontroll till allt

Med fjärrkontrollen TSU 9 600 från Philips går det att styra allt från spelkonsollen till hemmabion. Den har en 3,7 tums LCD-skärm där det går att programmera in vilka prylar som ska styras.

Osladdat i örat

Med trådlösa hörlurar från Sony går det att lyssna på musik från både datorn och mobilen. Lurarna använder A 2 DP, en version av Bluetooth för strömning av stereoljud. 

Musikalisk gps

Blaupunkt har lanserat en gps som, förutom att leda användaren på rätt väg, också kan spela upp mp 3 och visa foton. Den har en tryckkänslig 3,5-tums skärm och musiken och bilderna lagras på ett separat SD-kort.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro