ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

På lördag ska de sköta showen själva

Anna Andersson · 10 Feb 2012
Uppdaterad 10 Feb 2012

De har övat in sina livs svåraste dansnummer. Och är dessutom en kvinna kort. Men Sarah Dawn Finer och Gina Dirawi räds inte morgondagens stora utmaning.

klar

Artikellänk är kopierad

Premiärnerverna har lagt sig och förberedelserna inför morgondagens Melodifestival i Scandinavium i Göteborg är i full gång. Förra veckan hyllades programledarna för sina insatser men väljer inte att nöja sig med det och luta sig tillbaka – tvärtom. – Jag och Gina har repat in det svåraste numret jag någonsin har behövt lära mig i mitt liv, säger Sarah Dawn Finer och avslöjar att det bland annat kommer att bjudas på ett boyband-nummer.

– Jag kommer ihåg nu när vi bara skulle repetera så tänkte jag ”Varför utsätter jag mig själv för det här, varför sitter jag här och ska dansa och sjunga live för massa människor”, skrattar Gina Dirawi.

I morgondagens och nästa veckas program kommer trion bli duo då Helena Bergström har föreställning på Stadsteatern i Stockholm. Men att de är en kvinna kort är inget som stressar någon av dem. – Nej, det är ju något som vi vetat från början. Hade det kommit plötsligt hade det nog varit en annan grej säger Gina.

Om den senaste veckan skriverier om Thorsten Flincks klapp på hennes rumpa säger Gina att det är förståeligt att det blivit en debatt – men att den urartat. – Jag tycker absolut att man ska ifrågasätta och reagera men jag tycker att tonen urartade. Det kändes som att man kom ifrån allting och att det bara blev ett sätt att slänga ur sig massa elakheter och det blev bara konstigt tycker jag.

Med det i bagaget, kommer du att våga krama någon i morgon? – Haha, ja, det är klart!

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro