ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pablo driver med allt

Sara Stolt · 10 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Pablo Francisco gör tolv shower under sin Sverigeturné. 

Pablo Francisco gör tolv shower under sin Sverigeturné.  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Pablo Franciscos Europaturné har nått Sverige. Ståuppkomikern, som är känd för sina imitationer och ljudeffekter, har ett späckat Sverigeschema med tolv shower.

– Rock’n’roll, jublar Pablo Francisco och skrattar som en apa.

Han är i Malmö och väntar på att få göra sin grej – att skämta om sig själv och andra.I sina sketcher drar Pablo vitsar på bekostnad av såväl invånare i China Town som strippor. Men han tycker inte att någon ska behöva känna sig attackerad av hans skämt. Poängen är inte att trycka ned någon.– Jag har bättre saker för mig, som att berätta vad jag gjorde i går kväll.Det är just det där vardagliga han tror är anledningen till att publiken känner igen sig och gillar honom. – Vi pussas, kramas, rivs och har husdjur, säger han.Han spar inte på ljudeffekterna när han talar. Han låter som en flicka, kör sin legendariska filmtrailer-röst och tjattrar likt en apa.

Vad gör du om rösten inte vill vara med och leka längre?– Regisserar filmer … och levererar pizza. Jag gick på ett filmcollege för ett överpris.

Men under framträdandena i Sverige kommer rösten att hålla som aldrig förr, enligt Pablo.– Jag slutade röka cigaretter inför Europaturnén för att jag skulle låta bättre, säger han.Pablo menar att han försöker bli en "fin pojke" och i stället för att festa under turnén satsar han på chipskvällar på hotellet.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro