ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Packångest

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

I morgon smäller det! Då går flyget till Malmö lagom till välkomstfesten i Rådhuset.

Först ska jag dock jobba på förskolan vilket betyder att resväskan måste vara packad och klar redan på morgonen. Tror inte ni kan förstå min packångest just nu. Hur mycket kläder är det lagligt att ta med sig för tre nätter? Hur många par skor? Kommer jag frysa ihjäl i arenan?

Hörde rykten om att min reporterkollega som redan är på plats har en väska modell större med för alla outfits. Tänkte köra kabinväska själv. Fick lite panik. Har sprungit runt som en yr höna här hemma och försökt tänka logiskt samtidigt som jag med andan i halsen ska pricka av en lång att-göra-lista för att inte glömma något som måste bli gjort.

Det hela har resulterat i att jag istället parkerat mig framför datorn och lusläst vad folk på plats i Malmö har att säga om veckans bidrag som spelades upp på artisthotellet tidigare i kväll. Så himla nyfiken på att få höra själv och bilda mig en uppfattning om kvalitet och hitpotential.

Att döma av hur andra förklarat låtskörden kan jag tänka mig att nykomlingen Ellen Benediktsons “Songbird” borde falla mig i smaken. Någon jämförde låten med Dusty Springfield. Då måste det vara bra. Ska vi därför redan nu gissa att låten blir femma? Det ödet brukar de flesta av mina personliga favoriter gå till mötes…

Håll tummarna för att det inte råder snökaos i Skåne i morgon. Har inte tid med flygförseningar. Jag har för sjutton en Mellofest att gå på och rapportera ifrån till er.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro