ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Panelen svarar: När är det bäst att byta karriär?

metrojobb.se · 1 Sep 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Linda Sjögren HR-specialist, Poolia. – Precis inför en högkonjunktur är läget bäst. Som nu! Lyssna inte på dem som tvivlar på dig, utan omge dig med folk som stöttar.

Linda Sjögren HR-specialist, Poolia. – Precis inför en högkonjunktur är läget bäst. Som nu! Lyssna inte på dem som tvivlar på dig, utan omge dig med folk som stöttar.


klar

Artikellänk är kopierad

Anna-Karin Mattsson, rådgivare på fackförbundet Unionen. 
  – När du vill fortsätta att utvecklas personligt och yrkesmässigt men det inte finns utrymme för det i din nuvarande befattning.
Anna-Karin Mattsson, rådgivare på fackförbundet Unionen. – När du vill fortsätta att utvecklas personligt och yrkesmässigt men det inte finns utrymme för det i din nuvarande befattning.
Hendrik Dahlgren chef för Konsultverksamheten, SJR 
  – När jobbet inte längre känns meningsfullt och du inte kan bidra till din egen och företagets utveckling.
Hendrik Dahlgren chef för Konsultverksamheten, SJR – När jobbet inte längre känns meningsfullt och du inte kan bidra till din egen och företagets utveckling.
Angelica Strand, rekryterare, Academic Work 
  – När motivationen går ner och funderingar kring arbetsuppgifter inte är positiva. Då är det dags att se över sin arbetssituation och fundera vad man vill göra i stället.
Angelica Strand, rekryterare, Academic Work – När motivationen går ner och funderingar kring arbetsuppgifter inte är positiva. Då är det dags att se över sin arbetssituation och fundera vad man vill göra i stället.
Peter Westford, vd Navigio Rekrytering & Ledarskap. 
  – Byt karriär om du själv känner att du valt fel. Arbetet är en för viktig del av livet för att inte syssla med någonting där du kommer till din fulla rätt!
Peter Westford, vd Navigio Rekrytering & Ledarskap. – Byt karriär om du själv känner att du valt fel. Arbetet är en för viktig del av livet för att inte syssla med någonting där du kommer till din fulla rätt!
Jenny Johansson, jobbar med personalfrågor på Ikea. 
  – När energin i vardagsuppgifterna börjar försvinna. Ställ dig frågan, vill du fortsätta att göra det du gör i dag? Agera sedan på det svaret.
Jenny Johansson, jobbar med personalfrågor på Ikea. – När energin i vardagsuppgifterna börjar försvinna. Ställ dig frågan, vill du fortsätta att göra det du gör i dag? Agera sedan på det svaret.
klar

Artikellänk är kopierad

metrojobb.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro