ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pank? Så klarar du dig

Moa Kärnstrand · 18 Aug 2011
Uppdaterad 18 Aug 2011
– Barnbidraget kommer ju snart, säger Sofia Adolfsson och Jenny Hörnfeldt i kör. Sofia Adolfsson, 29, med sonen Edwin. Jenny Hörnfeldt, 32, med sonen Sixten.  

– Barnbidraget kommer ju snart, säger Sofia Adolfsson och Jenny Hörnfeldt i kör. Sofia Adolfsson, 29, med sonen Edwin. Jenny Hörnfeldt, 32, med sonen Sixten.   Foto: Lena Garnold


I helgen hittar svenskarna årets näst största hål i plånboken. Metro hjälper dig att klara sista helgen innan den efterlängtade lönen kommer.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Berglin 31, konstnär, Göteborg: – Jag har aldrig varit så här rik så jag klarar mig hur bra som helst.
Erik Berglin 31, konstnär, Göteborg: – Jag har aldrig varit så här rik så jag klarar mig hur bra som helst.Foto: Lena Garnold
Anna Barringer, 34, säljare, Båstad: – Lite buffert har jag. Om det behövs så får jag ta från sparkontot.
Anna Barringer, 34, säljare, Båstad: – Lite buffert har jag. Om det behövs så får jag ta från sparkontot.Foto: Lena Garnold

Först på torsdag i nästa vecka trillar augustilönen in. Och även om den kanske är extra fet med semesterersättningen är det många som nu har tomt i portmonnän. – Man har varit på semester och passat på att unna sig saker och barnen har fått extra grejer, säger Patrick Grimlund, programledare för ”Lyxfällan” i TV 3.

Många har kanske också varit lite för flitiga med kreditkorten under sommaren. – Förutom lönen runt jul är den här den mest efterlängtade.

Patrick Grimlund tycker att de vanliga tipsen om att sälja på Blocket fortfarande fungerar, men föreslår också att man gör följande fem dagar till en utmaning. – Se det som en sport och tävla om vem som kan leva på minst pengar per dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Moa Kärnstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro