ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paolo Roberto håller dig i form på en kvart

Jason McMilllion · 27 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nu är julen över och många ligger och slappar framför tv:n. Men om du lyfter rumpan ur soffan i en kvart om dagen kan du hålla dig i form även under julledigheten. Genom att röra på sig i stället för att sitta framför tv:n ser du till att en större del av julmaten lagras i dina muskler och inte runt magen.Boken ”Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto” visar effektiva övningar som du kan göra hemma för att hålla dig i bra form.– Så, vad väntar du på? Ner på golvet och ge mig femton! säger Paolo och menar att det inte finns några ursäker för att inte träna minst en kvart om dagen. 

Bulgarisk split

Tränar: Lårens framsida.Utgångsposition: Stå framför en stol. Lägg upp vänster fot på stolen bakom dig och låt tyngden vara på höger ben. Håll armarna framför dig.Utförande: Böj höger ben och sjunk ner. När ditt ben är böjt i en nittiogradig vinkel pressar du tillbaka upp. Gör först alla repetitioner på höger ben och byt sedan till vänster.

Kålmasken

Tränar: Nästan hela kroppen.Utgångsposition: Placera dig i armhävningsposition.Gå fram en bit med fötterna och lyft upp bäckenet så att rumpan putar upp.Utförande: Pressa dig framåt och sänk bröstet tills det nästan nuddar golvet, något framför dina händer. Pressa upp armarna tills de är raka samtidigt som du håller ner höften. Gå sedan tillbaka steg för steg till utgångspositionen. Upprepa.

Box i luften med höga knän

Ett bra sätt att snabbt få upp pulsen.Tränar: Explosivitet, koordination och mjölksyretålighet i triceps, axlar, rygg, mage och ben.Utgångsläge: Stående.Utförande: Slå 30 raka slag, växelvis med höger och vänster arm, samtidigt som du joggar på stället. Se till att jogga med höga knän.Tänk på: Det viktiga är hastigheten.

klar

Artikellänk är kopierad

Jason McMilllion
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro