ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paolo Roberto och Petter i Instagramfejd

Karolina Skoglund · 13 Dec 2013
Uppdaterad 16 Dec 2013

Photoshop, Petter och Paolo Roberto. Tillsammans utgör de just nu en väldigt rolig feed på Instagram.

klar

Artikellänk är kopierad

Artisten Petter tyckte att entreprenören Paolo Robertos Instagrambilder var lite väl enformiga. Så han valde att ordna lite nya bilder och tog Photoshop till hjälp. Resultatet blev en skojfrisk fejd. I dag har till exempel Petter lagt ut en bild föreställande en väldigt naken stjärngosse, i vilken han klippt in Paolos ansikte.

– Han lägger upp så mycket träningsbilder hela tiden och alla har samma budskap. Så jag skulle bara skoja med honom litegrann. Dessutom tycker jag att det är kul att pyssla i Photoshop och gillar självironi, säger Petter.

När Paolo märkte att Petter drev med honom gjorde han samma sak mot Petter. I dag har har till exempel lagt upp en bild föreställande en ängel som säger: "suck, om jag ändå var som Paolo". Ansiktet på ängeln är en inklippt bild på Petter.

– Hämnden är ljuv. Egentligen tror jag att allt började med att vi båda brukade fika på samma italienska fik. Där hade de både min bok och Petters skiva. När han var där brukade han typ kasta min bok i papperskorgen och fota det, skrattar Paolo.Läs mer: Tuffometro – Paolo RobertoPaolo Robertos pastasåser granskas

Retstickor i luven på varandra.
Retstickor i luven på varandra.Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro