ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Papa Dee: Det var en läskig upplevelse

Clarence Frenker · 2 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Daniel ”Papa Dee” Wahlgren och hans hustru Andrea Wahlgren.

Daniel ”Papa Dee” Wahlgren och hans hustru Andrea Wahlgren. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Popstjärnan Daniel "Papa Dee" Wahlgrens fru Andrea Wahlgren står fast vid att hon aldrig misshandlats av sin make. Hon hävdar att hon skadade sig själv.

När hovrättsförhandlingarna inleddes mot artisten på torsdagen berättade Andrea Wahl­gren, enligt Aftonbladet, i tårar:– Han puttade inte på mig, utan höll mig i armarna. När han gick föll jag ihop på marken för att börja gråta. Det är för att jag har panikångest.

Det var i oktober förra året som artisten mot sitt nekande dömdes till dagsböter för ringa misshandel. Enligt åklagaren slog han henne blodig med ett blockljus efter en utekväll på stan och knuffade in henne i en husvägg. När ambulans kom till platsen hittades hon blodig på gatan utanför deras bostad. Själv hävdar hon att hon slagit sig själv med blockljuset.

När Daniel Wahlgren i går åter skulle redogöra för vad som hände i lägenheten förklarade han, enligt Aftonbladet, med irriterad ton och yviga gester att han försökt lugna sin fru och inte visste var blodet kom ifrån.– Det är en ganska läskig upplevelse att se sin fru se ut som hon i "Carrie", säger han.

Den ex-flickvän, som tidigare berättat att hon misshandlats av artisten, fick också återigen redogöra för hur han slagit henne.– Hon kommer inte att ha någon avgörande roll i det här. Jag är positivt inställd, säger artistens advokat Ola Salomonsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Clarence Frenker
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro