ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Papa Dees fru: Ingen trodde mig

Elin Bohman · 13 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den 20 oktober faller hovrättsdomen i målet mot artisten Daniel "Papa Dee" Wahlgren.Han har åtalats för att i september förra året ha misshandlat sin fru, Andrea – ett mål som väckt stor uppmärksamhet.Andrea själv menar att maken är oskyldig och att ingen tror på hennes berättelse. Därför har hon valt att berätta sin historia i den webbutgivna boken "En fjärils kamp".– Jag måste skriva, annars blir jag knäpp. På något sätt måste sanningen komma fram, säger Andrea till sajten Hot Gossip.

I boken beskriver hon med egna ord vad som hände natten mot den 13 september förra året. Hon skriver om svåra ångestattacker som gjorde att hon ville ta sitt eget liv den natten. Maken Daniel misshandlade henne inte, utan försökte lugna henne och förhindra självmordsförsöket.

– Hela månaden innan den 13 september hade jag ångest varje dag. Jag levde i ångest, säger Andrea.

– Jag skrev boken för att kartlägga vad som faktiskt har hänt, vad folk har gjort mot mig och Daniel.  Att skriva boken har betytt jättemycket för mig. Det har hjälpt mig på alla sätt, säger Andrea.Daniel Wahlgren dömdes i tingsrätten för ringa misshandel, men friades för grov misshandel. Domen överklagades och väntar just nu på avgörande från hovrätten.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro