ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paparizou på sparlåga

Nina Andrén · 7 Mar 2014
Uppdaterad 4 Mar 2016

klar

Artikellänk är kopierad

Lika svårt som det är att hitta på nya saker att säga om Svenning är det att hitta på nya superlativ att slänga sig med vad gäller Helena Paparizou. Vid det här laget vet nog hela Sverige att jag är Team Paparizou.

På dagens rep ser det dock ut som hon går lite på sparlåga. Svårt att ladda om från Andra Chansen kanske? Å andra sidan är det först i morgon kväll glöden måste ta fart. Juryn röstar på genrepsprestationerna. Med det sagt är en Paparizou på sparlåga fortfarande snäppet vassare än de flesta andra i startfältet. Hon kan det här. Proffs!

Hon tänker kanske mest på vilken klädkombination som ska bli slutgiltig. De läckra skinnbyxorna (eller var det leggings?) från Andra Chansen är nu historia och repet börjar i dag med Helena i guldglittriga byxor och en randig guldig topp som inte får några stilpoäng av den här mellobloggaren. Sen byter hon dock till en svart topp med paljettgnistor och ett guldbälte i midjan som funkar betydligt bättre. Saknar ändå skinnbrallorna.

I övrigt går “Survivor” från klarhet till klarhet. I motsats från vissa låtar som man blir trött på efter x antal lyssningar växer “Survivor” fortfarande för varje gång jag hör den. Och då var jag ju egentligen redan såld från början.

Internationella juryn borde gilla detta lika mycket som jag gör. En före detta vinnare som kommer tillbaka till Eurovision för sitt andra hemland. Det skulle snackas mycket om Helena Paparizou i Köpenhamn (där hon för övrigt tog brons med “Die for you” 2001). En mer realistisk tippning är dock en tredjeplats i Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro