ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Papegoja hittad på pendeltåg

Gustaf Eriksson · 23 Jul 2013
Uppdaterad 23 Jul 2013
Papegoja hittad på pendeltåg

Papegoja hittad på pendeltåg Foto: YB_Södermalm/Twitter


Har du glömt en papegoja på ett pendeltåg på sistone? Känner du igen fågeln här ovan? Då kan dina kära pippi ha tagits om hand av polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på ett pendeltåg som var på väg från Stockholms centralstation till Kungsängen vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen som den ensamma papegojan hittades. – Någon verkar ha glömt fågeln på tåget. Det var ordningsvakter eller en tågvärd som ringde oss, säger Andreas Dahlin, stationsbefäl på Norrmalmspolisen. 

Papegojan satt i en bur. Enligt polispatrullen som skickades till platsen mår den bra.  – Vi har tagit den till ett djurhem i Vallentuna som vi samarbetar med, säger Andreas Dahlin.

Nu vädjar polisen till fågelns ägare att höra av sig.  – Den som har glömt en papegoja på tåget för gärna ta kontakt med oss.Kan det vara någon som lämnat fågeln på tåget avsiktligt? – Det kan naturligtvis inte uteslutas, säger Andreas Dahlin. Är det din fågel som är upphittad? Ring polisen på 114 14.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro