ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pappa skickade sin son till dagis med en ryggsäck full med knark och knivar

Åsa Larsson · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015
I stället för lunchlåda fick barnet med sig två knivar, vågar och en stor mängd narkotika.

I stället för lunchlåda fick barnet med sig två knivar, vågar och en stor mängd narkotika. Foto: David Bathgate/All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Den 23-årige pappan lär inte vinna några tävlingar i gott föräldraskap. Han skulle packa sin sons ryggsäck till dagis och i stället för matsäck fick det lilla barnet med sig knivar och narkotika för nära 150 000 kronor.

Händelsen inträffade i brittiska  Folkestone och mannen dömdes nyligen till fyra månaders fängelse, skriver The Independent.

– Dumhet är inte ens i närheten för att beskriva den här mannens handlingar, kommenterade poliskonstapel Kay Brown vid Kent-polisen.

När pappan insåg att han packat sonens kappsäck full med knark så kom han till dagiset för att begära tillbaka väskan. Men dagispersonalen vägrade och ringde polisen.

– Konsekvenserna av hans oansvariga, för att inte nämna illegala, handlingar kunde ha blivit allvarliga. Som far så är hans roll att skydda och sköt om barnet. Men i stället utsatte han sitt eget barn i för allvarlig fara.

Polisen Kay Brown anser att dagispersonalen bör prisas för sitt modiga agerande.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro