ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pappa slog sina tre barn med golfklubba

Jonas Andersson · 30 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Åtalas för att ha misshandlat barnen i flera år

klar

Artikellänk är kopierad

SPÄDBARN. Flera fall av våld mot mycket små barn har på senare tid avslöjats. Nu åtalas en 44-årig Malmöbo för att ha misshandlat sina tre barn ända sedan spädbarnsåldern. Pappan ska ha slagit barnen, som i dag är mellan 6 och 9 år gamla, med bland annat skohorn och en leksaksgolfklubba.

Det äldsta barnet – en pojke – utsattes enligt åtalet för misshandel när han bara var en månad gammal. Pappan ska ha slagit honom under fötterna för att han skulle sluta skrika.Misshandel blev sedan ett återkommande inslag i uppfostran av pojken. – Ibland så leker vi, så gör vi lite ljud när vi skriker och sånt, så börjar han, han kastar oss i sängen och hämtar en pinne och slår oss på fötterna, berättar pojken i polisförhör.Åklagaren skriver i stämningsansökan att mannen har ”visat särskild hänsynslöshet genom att misshandla sina barn redan som spädbarn”.

Pappan åtalas även för att ha misshandlat barnens mamma och en vuxen dotter till denna från ett tidigare äktenskap. Mamman ska ha fått ta emot slag och sparkar inför ögonen på barnen.Pappan förnekar brott. Han säger att det är hans fru som försöker vända barnen mot honom.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro