ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pappa Stures sms till dottern smälter hjärtat

Tomas Lundin · 28 Nov 2014
Uppdaterad 28 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Pappa Stures omtänksamma textmeddelande till dottern smälter hjärtan. 

När Sture Hallstensson från Sveg satt och tittade på nyheterna såg han ett inslag om en ny nätdrog. Tankarna gick direkt till dottern Malin.

”Kollar på Aktuellt, Det finns droger på nätet som är livsfarliga. Ungdomar mellan 20 och 25 dör av dessa droger. Varna alla du känner för riskerna. Kram Pappa”, skrev han i ett SMS till dottern, som bor i London.

Malin Hallstensson tog en skärmdump av sms:et och lade upp på twitter. Bilden av pappans sms har nu återtwittrats hundratals gånger.

– Det var inte min mening att det här skulle spridas så mycket, jag ville varna Malin och hennes kompisar. Nu tror jag inte att hon håller på med droger men ändå, säger Sture Hallstensson till Metro.

Han är däremot glad över att meddelandet fått spridning så det kan varna andra för nätdroger. Sture har följt rapporteringen om drogerna i Sverige, men vet inte om samma varningar nåt England. 

– Mina vänner som även känner min pappa tycker att det är jätteroligt att han vill varna folk. Andra skriver att dom tycker att jag har en bra pappa och att det var fint gjort, säger Malin till metro.se.

21-åriga Malin bor i London och kommunicerar mest med pappan via sms. 

– Det brukar komma liknande sms om han sett något på TV som kan vara farligt för mig och min syster.

Malin har bott utomlands i drygt ett år. Till jul kommer de ses på riktigt när Malin kommer hem till jul.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro