ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pappan brände sin baby i micron

Tomas Lundin · 17 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Den unga pappan blev frustrerad över det skrikande spädbarnet. Därför satte han in henne i mikrovågsugnen.

Polisen tror att den två månader gamla bebisen var inne i mikrovågsugnen i 10–20 sekunder, men fick ändå tredje gradens brännskador på vänstra ansiktshalvan och handen och svåra inre skador.

Pappan, 19-åriga Joshua Mauldin, nekade först till övergreppet och sade att han hade spillt en kastrull med hett vatten över dottern, men de inre skadorna stämmer inte överens med den berättelsen och pappan erkände senare att han stoppat in dottern i mikron, rapporterar Fox.

Joshua Mauldin befann sig på ett hotell i Galveston, Texas, med dottern och mamman. När övergreppet skedde var mamman ute och hämtade familjens middag och lämnade dottern i pappans omsorg i några minuter. Pappan ringde själv ett nödsamtal och sade att han tappat vattenkastrullen över barnet.

Anledningen att familjen, som kommer från Arkansas,  befann sig i Galveston ska ha varit att Joshua Mauldin hört guds röst som sade åt honom att åka dit och säka jobb som predikant. 

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro