ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pappan byggde snögubben Olaf på tomten – nästan lika hög som huset

Åsa Larsson · 22 Feb 2015
Uppdaterad 22 Feb 2015
Paul Dahms från Wisconsin har byggt en 6,7 meter hög snögubbe på tomten – för att dottern älskar Olaf i Disneyfilmen Frost.

Paul Dahms från Wisconsin har byggt en 6,7 meter hög snögubbe på tomten – för att dottern älskar Olaf i Disneyfilmen Frost. Foto: Fox news


Paul Dahms från Wisconsin kan vara världens bästa pappa. Han har byggt en nära sju meter hög snögubbe i form av Disneyfiguren Olaf från filmen Frost åt sin 12-åriga dotter.

klar

Artikellänk är kopierad

"Vill du ut och leka? Bygga snögubbar i snön?", sjunger Anna i filmen. Disney-filmen Frost har inspirerat till en hel del fantastiska projekt – här är ett av dem, den vänliga snögubben Olaf i enorm majestät på en tomt i den amerikanska delstaten   Wisconsin . Den har pappan Paul Dahms byggt åt sin 12-åriga dotter som är ett stort fan av Frost och Olaf .

– Lainey ville ha en snögubbe så jag sa att jag skulle bygga en till henne. Med allt det här med Olaf det här året så försökte jag forma den så lik Olaf som jag kunde, säger han.

Paul Dahms berättar för tv-kanalen WRAL-TV 5 att han ägnat 50 timmar sedan i december till att bygga den gigantiska snögubben. Sedan den stod färdig i fredags har han fått en massa uppskattning från förbipasserande och grannar – och den entusiastiska dottern.

Här kan du se Paul berätta om sitt mästerverk!

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro