ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Par firade årsdag med utomhussex – då ringde polisen

Emma Kirkhoff · 19 Jun 2015
Uppdaterad 19 Jun 2015

Mannen och kvinnan ville fira sin tvåårsdag lite extra och beslutade sig för att ha sex utomhus. Men firandet blev inte som de hade tänkt sig. För helt plötsligt ringde polisen och berättade att de hade anmälts.

klar

Artikellänk är kopierad

Det gick hett till i gräset på parets tvåårsdag.
Det gick hett till i gräset på parets tvåårsdag.Foto: Alamy

Det var i april som paret i medelåldern beslutade sig för att fira sin tvåårsdag med några öl och lite köttslig njutning på en äng. Men det som skulle bli en härlig stund slutade med något helt annat, rapporterar GT.

För strax efteråt ringde polisen och ställde frågor och informerade det vid det laget chockade paret om att de att blivit anmälda.

LÄS MER
Så här farliga är sexställningarna för dig med snopp

Mannen och kvinnan erkände sin synder på en gång, enligt ett strafföreläggande om förargelseväckande beteende som nyhetssajten Jnkp live har tagit del av. 

– Jag hade ingen aning om vad det var för något när polisen ringde. Men herregud, sa jag, här har vi firat två år och tagit några öl och det var underbart väder och det kanske blev lite häftigt, men det var inte mer ön så, säger mannen till Jnkp live.

Eftersom paret erkände gick saken aldrig till domstol. Men i och med att de har erkänt brott tvingas de nu betala 800 kronor i böter.

LÄS MER
Det här är den bästa sexställningen för kvinnors ryggar 

Paret har inga planer på att överklaga boten. 

– Äh, vi tar det. Det var inte någon som hade ont av det. Det är en annan sak om det hade varit stora pengar, säger mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro