ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Par högg ihjäl varandra inför ögonen på sina barn

Åsa Larsson · 18 Dec 2014
Uppdaterad 18 Dec 2014

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Ett gräl hemma hos ett par  på Irland slutade i tragedi en vecka före jul. Den 44-årige mannen och den 27-åriga kvinnan hittades med svåra knivskador och verkar ha huggit ihjäl varandra – inför ögonen på sina två barn.

Tragedin inträffade i onsdags kväll i staden  Kildysart , väster om Limerick på Irland . Det var när brandkåren ryckte ut till en brand i ett hus tvärs över gatan som räddningstjänstpersonal upptäckte den svårt skadade kvinnan utanför dörren till huset mitt emot.

De började med hjärt- och lungräddning men lyckades inte få återuppliva kvinnan.

– Jag såg när brandmännen försökte hjälpa kvinnan. Hon låg där länge och rörde sig inte, så jag visste att det var illa, säger en av grannarna till tidningen Clare herald​ .

Inifrån huset hördes barnaskrik och när polisen gick in så hittades även mannen livlös på golvet i sovrummet. Enligt Clare herald så sågs poliskonstaplar bära ut två små barn inlindade i filtar. Enligt tidningen Mirror var barnen 3 och 5 år gamla.

– För tillfället är det troligast att paret har huggit ihjäl varandra. Det verkar vara ett familjegräl som urartade på ett drastiskt sätt, säger en poliskälla till tidningen Irish mirror.

Senare bekräftades att polisen inte letar efter en tredje misstänkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro