ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Par skickade brev till The Economist redaktör – för att få sexråd

Joel Linde · 27 Okt 2015
Uppdaterad 29 Okt 2015
Efter att ha läst redaktörens texter om porr bestämde de sig för att fråga honom om ytterligare sexhjälp.

Efter att ha läst redaktörens texter om porr bestämde de sig för att fråga honom om ytterligare sexhjälp. Foto: Ian Dagnall/Alamy, Tom Wainwright/Twitter


Paret hade läst redaktörens texter om porr, och tänkte att de kunde få ytterligare hjälp. – Uppenbarligen är 'milf' det mest sökta ordet på porrsajter, men vi vet inte vad det betyder, skriver de.

klar

Artikellänk är kopierad

Redaktören Tom Wainwright på den brittiska tidningen The Economist twittrade under tisdagen ut en bild på ett brev han fått. Brevet är undertecknat ett holländskt/italienskt par som säger sig ha ”ansenliga internationella sexerfarenheter”.

Brevet hade de skickat efter att ha läst redaktörens artiklar om pornografi, och de ville därför ta tillfället i akt att ställa honom en fråga som de undrat länge över: vad betyder ”milf”.

”Uppenbarligen är det den mest sökta termen på porrsajter både i Holland och Italien, men vi har absolut ingen aning om vad den refererar till eller vad det kan vara för akt”, skriver de i sitt brev.

►LÄS MER: Gymmet visade porr när Elin, 22, skulle träna

Och denna ovisshet blev tydligen outhärdlig för det belevade paret som valde att vända sig till redaktören för att få hjälp.

”Kan du snälla upplysa oss… Det är aldrig för sent att lära sig någonting nytt och njutbart… och vi är för gamla för att acceptera att vi skulle känna oss okunniga i dessa ämnen”, skriver de.

De erkänner också att de inte har googlat ordet eftersom de inte ville bli översköljda av ”larviga och onödiga” porrmeddelanden för resten av sina liv.

Och för er som ställer er lika frågande som avsändarna av detta brev: ”milf” kommer från amerikansk ungdomskultur och syftar på en jämnårig väns mor som är så attraktiv att vännerna kan tänka sig att ha sex med henne.

Redaktören själv skriver på Twitter att han inte tror att han vågar svara.

►LÄS MER: SVT skickade porr till barn via SMS

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro