ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paret fick inte sitta bredvid varandra – skållade flygvärdinna med soppa  

Emma Björkman · 17 Dec 2014
Uppdaterad 17 Dec 2014
Passagerarnas bilder visar hur flygvärdinnan håller för sitt ansikte efter att ha fått den brännheta soppan kastad i sitt ansikte. 

Passagerarnas bilder visar hur flygvärdinnan håller för sitt ansikte efter att ha fått den brännheta soppan kastad i sitt ansikte.  Foto: Youtube / AP


klar

Artikellänk är kopierad

Paret hade inte fått platser bredvid varandra på flyget. Då skållade de en flygvärdinna med het nudelsoppa. Den dramatiska händelsen inträffade på en av Thai Air Asias flygturer från Bangkok i Thailand till kinesiska Nanjing. En man och kvinna blev rasande när de insåg att de inte fått platser bredvid varandra. Trots att flygpersonalen lyckades se till att de till slut fick sitta tillsammans lugnade de inte ned sig utan attackerade en flygvärdinna med het nudelsoppa. Flygpassagerare filmade händelsen och videoklipp visar hur flygvärdinnan håller sig för ansiktet efter att hon fått den heta vätskan kastad i ansiktet. Bilder inifrån flygplanet visar att det ligger nudlar på golvet i gången. När mannen i paret hävdade att han hade en bomb tog flygkaptenen beslutet att vända planet så att paret kunde gripas, skriver brittiska Mirror.

Flygvärdinnan togs till sjukhus när planet landat i Bangkok. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro