ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paret tröttnade på grannen – googlade och insåg att han var internationell knarklangare

JENNI KARLSSON · 14 Mar 2016
Uppdaterad 14 Mar 2016
Paret i England tyckte att grannen var galet och började snoka – snabbt insåg de att han var internationellt efterlyst.

Paret i England tyckte att grannen var galet och började snoka – snabbt insåg de att han var internationellt efterlyst. Foto: Alamy/TT


Ett par i England tröttnade på att alltid vara rädda kring sin granne. De tog saken i egna händer och började sitt detektivarbete, och fann snabbt att grannen var internationellt efterlyst kriminell.

klar

Artikellänk är kopierad

Till en början när det brittiska paret flyttade in i sin lägenhet ska grannen ha varit trevlig, men några veckor innan jul 2015 förändrades hela hans beteende. Mannen i grannlägenheten ska upprepade gånger utsatt dem för hot och vandalism. Han ska ha haft sönder parets staket, bankat i väggarna så att de inte kan sova och dödshotat dem, rapporterar Daily Mail.

►LÄS MER: Drogerna flödar på ett hemligt internet – nästan omöjligt att stoppa

Paret har anmält grannen till polisen flera gånger, men de i sin tur ska inte ha gjort någonting åt saken utan låtit problemen fortskrida.

Efter brist på polisingripande bestämde de sig, de skulle ta saken i egna händer och utreda vad grannen höll på med och vem han var. Efter en snabb sökning på Google visade det sig att mannen var efterlyst av Interpol för droghandel och innehav av 10 kg cannabis.

►LÄS MER: Så här kan cannabis påverka dina hjärnceller

Mattew Solly, och hans partner som inte vill bli omnänd, gav polisen i West Midlands den information de funnit för tre veckor sedan, men ännu har ingenting hänt.

– Det är förbi att vara ett skämt nu, säger Matthew Solly till Daily Mail.

Polisen själva svarar med att de är fullt medvetna om händelserna och att den internationellt efterlysta mannen finns i huset, men att de måste följa protokoll för att gripa honom.

Interpol bekräftar för Daily Mail att mannen är internationellt efterlyst.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro