ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paret vann budgivning på drömhuset - blev trakasserade av kvinnan som förlorade

Tobias Berg · 16 Feb 2015
Uppdaterad 18 Feb 2015

Foto: Skärmdump ABC


Drömhuset blev en mardröm. En amerikansk kvinna döms för att ha trakasserat paret som vann budgivningen om hennes drömhem.

klar

Artikellänk är kopierad

Jancie Ruther och Jerry Rice trodde att de hade hittat sitt drömhem när de köpte huset i Carmel Vally i San Diego som var till salu 2011. Men husköpet skulle visa sig bli en mardröm efter att en kvinna som förlorat budgivningen beslutade sig för att hämnas genom en lång kampanj av trakasserier, rapporterar ABC.

Det dröjde inte lång tid innan de första konstigheterna började dyka upp för det nyinflyttade paret. Det fick räkningar på vuxenblöjor för flera tusen kronor, mängder av oönskade tidningsprenumerationer och deras nyköpta hus lades plötsligt upp som till försäljning igen på nätet och husköpare började ringa på.

– Du blir rädd, du vet, det är ditt hus. Det borde vara en säker plats. Med allt det här där ute så försvinner den säkerheten, säger Janice Ruther till ABC.

Och det hela hade bara börjat. På alla hjärtans dag skickades kärleksbrev till kvinnor i grannskapet signerade med Jerry Rice namn. När Jerry Rice sökte på sin frus namn på nätet dök det också upp sexannonser där främlingar uppmanades att besöka deras hus under dagen för att ha sex med hans fru medan han var på jobbet. Jerry Rice kontaktade då polisen som till slut kunde gripa kvinnan efter nästan ett år av trakasserier. Kvinnan erkände också trakasserierna och i januari dömdes hon till ett års husarrest och ett 10-årigt kontaktförbud.

– Jag kan vara den minst omtyckta personen i San Diego. En hemsk, ond person som ville skada det här trevliga paret. Jag ville inte skada det här paret, säger den ångerfulla kvinnan till ABC.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro