ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Parets son föddes för tidigt i USA – slipper betala miljonräkning

Emma Björkman · 4 Jan 2015
Uppdaterad 4 Jan 2015

Foto: Gogetfunding.com


klar

Artikellänk är kopierad

Det brittiska parets son Dax föddes elva veckor för tidigt under en New York-resa. Men nu behöver de inte längre oroa sig för hur de ska betala sjukhusräkningen på en och en halv miljon kronor.

Under en sightseeing i Central Park i New York fick brittiska Katie Amos värkar. Några timmar senare hade hon och fästmannen Lee Johnstons son Dax kommit till världen – elva veckor för tidigt. Men deras babylycka grumlades av en sjukhusräkning som beräknas landa på 200 000 dollar, nära en och en halv miljon kronor. Paret startade en insamling på nätet utifall deras försäkring inte skulle täcka kostnaderna. Men nu har sjukhuset Lenox Hill på Manhattan sagt i ett uttalande till CBS News att de ska samarbeta med familjens försäkringsbolag för att lösa den saftiga räkningen och ”försäkrar att familjen inte kommer att påverkas ekonomiskt”. ​► Dax föddes på weekendresa – paret fast i USA med miljonnota

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro