ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Parkeringsplatsens största skräck

Elin Bohman · 4 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En lite för tung fot på gaspedalen.Det var vad som krävdes för att Todd Jamisons bil skulle förvandlas till sargat skrot. Todd gjorde upptäckten på parkeringsplatsen utanför sitt gym i Toronto, Kanada. Hans förvåning över hur skadorna kunde uppstå på en parkerad bil var stor, men bilder från en övervakningskamera kastar nu ljus över hur en av världens fräckaste smitningar gick till.

Bilderna visar hur en stadsjeep, en BMW X5 svänger in på parkeringen och tar sikte på p-rutan mitt emot den där Todd parkerat sin blå Hyundai Elantra. Men föraren verkar slinta på gaspedalen och kör i full fart upp på Todds bil. Efter en stunds fundering backar föraren i den stora stadsjeepen ner igen och försvinner iväg från parkeringsplatsen.

Parkeringsmarodören visade sig vara en 62-årig kvinna. Hon avslöjades efter att ägaren till den vita bilen som på bilderna syns bredvid Todds, en instruktör på gymmet, hållit utkik efter boven. Kvinnan dök snart upp igen – och visade sig vara kund på samma gym.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro