ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Passagerare försökte öppna flygplansdörr under flygning

Sofia Gustafsson · 9 Maj 2011
Uppdaterad 9 Maj 2011
Flygplan fick nödlanda när 34-åringen försökte öpnna flygplansdörren – 20 minuter efter start.

Flygplan fick nödlanda när 34-åringen försökte öpnna flygplansdörren – 20 minuter efter start. Foto: Mel Evans / Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Ett Continental Airlines flygplan på väg från Houston till Chicago fick nödlanda i St. Louis efter att en passagerare försökt att öppna flygplansdörren under flygningen. Tjänstemän på FBI och flygplatspoliser förhörde passageraren på flygplatsen i St. Louis. Jeff Lea, talesman på flygplatsen, berättade för New York Post att det var en 34-årig man från Illinois som ställde sig upp 20 minuter efter starten och sa att han var tvungen att gå av planet. Inget åtal har väckts. Julie King, talesman på Continental, berättade för New York Post att planet landade vid St Louis flygplats 13.30 på söndagen och stod stilla en timme innan det kunde fortsätta färden mot Chicago. Flygexperter säger att det är omöjligt att öppna en flygplansdörr under flygning på grund av tryckluft i kabinen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro