ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Påstått sex med Bieber kan vara sexutnyttjande av barn

Jenny Sköld · 4 Nov 2011
Uppdaterad 4 Nov 2011
Justin Bieber, nu 17 år, och Mariah Yeater – kvinnan som pekar ut honom som far till hennes tre månader gamla bebis.

Justin Bieber, nu 17 år, och Mariah Yeater – kvinnan som pekar ut honom som far till hennes tre månader gamla bebis.


Bieber var minderårig enlligt amerikansk lag. Kan få ett års fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Mariah Yeater, som pekat ut Bieber som far till hennes barn, kan nu själv utredas av polis. Anledningen är att Bieber bara var 16 år vid tillfället och fortfarande olovligt byte enligt amerikansk lag. Eftersom kvinnan var 19 vid tillfället faller de 10 sekunderna som Bieber enligt kvinnan ska ha haft samlag med henne, under lagen om sexuellt utnyttjande av barn. I USA är detta ett lagbrott som kan ge upp till ett års fängelse.

Enligt kvinnan, vars dotter nu är tre månader gammal, ska Biebers livvakter ha kommit fram och bett henne komma med och träffa flickidolen efter en konsert. Bieber ska ha tagit med henne till en toalett och helt "ändrat personlighet" innan han slet av henne kläderna. Polisen i Los Angeles har ännu inte fått in någon anmälan om brott, enligt nyhetsbyrån AP. Men efter att kvinnan lämnat in dokument där hon kräver ett faderskapstest och underhåll för barnet, kan en sådan brottsutredning ändå inledas. Det kommer i så fall inte påverka faderskapsutredningen. – Det här handlar om sexuellt utnyttjande av barn, även om hon är skyldig, hypotetiskt sett, har det ingen bäring på hans skyldigheter att betala underhåll, säger polisen till AP. Bieber har varit tillsammans med 19-åriga skådespelerskan och sångerskan Selena Gomez sedan flera år. I december 2010 började medier rapportera om att de hade problem i sin relation. Det var två månader efter den påstådda sexincidenten bakom scen.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro