ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Paxton bigamist i kultförklarade Big Love”

Pontus Hammarlund · 4 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Stjärnorna i nya serien ”Big Love”: Ginnifer Goodwin, Chloe Sevigny, Bill Paxton och Jeanne Tripplehorn. 

Stjärnorna i nya serien ”Big Love”: Ginnifer Goodwin, Chloe Sevigny, Bill Paxton och Jeanne Tripplehorn.  Foto: Reuters


klar

Artikellänk är kopierad

Chloë Sevigny, Jeanne Tripplehorn och Ginnifer Goodwin. Bill Paxtons rollkaraktär i ”Big love” delar säng med alla tre.På tisdagen börjar dramaserien om den polygama familjen. Och efter en lång skådespelarkarriär har Paxton blivit sexsymbol. – Vad sa du? Kan du säga det igen? Vem kunde tro att jag skulle få kvinnorna till slut? Harrison flytta dig, det är en ny cowboy i stan, säger Bill Paxton skämtsamt när Metro träffar honom i London. Efter ”Sopranos” och ”Six feet under” är det dags för amerikanska HBO att presentera ännu en serie med en familj i centrum. Men den här familjen består av en make, tre fruar och sju barn bosatta i ett vanligt villaområde i Salt Lake City – Utahstaden där mormonkyrkan har sitt starkaste fäste. – Vi gör inte satir av deras religion och vi dömer dem inte. Vi är inte officiellt mormoner i serien även om vi kommer från den religionen, säger Bill Paxton. I verkliga livet är skådespelaren gift och har en son och dotter på tolv och åtta år. Serien handlar mycket om vardagsbekymmer – men också om sex. Och scenerna är vågade vilket dock inte hindrar familjen Paxton från att se ”Big love” tillsammans. – Under sexscenerna försöker vi hålla för ögonen för min dotter och min son är i den där åldern: ”Jag har ståfräs pappa. Jag har ståfräs. Får jag gnida den mot ditt ben?” ”Nej, gå till ditt rum och gnid den mot en kudde eller något.” De får lära sig att detta är pappas yrke. Det är en hälsosam situation.

•• Har din syn på polygami förändrats? – Definitivt. Men det var inte en av mina fantasier innan. Jag antar att jag fantiserat om en trekant, det är ganska vanligt. Men jag vet inte om jag skulle ha den fysiska orken för det heller, kanske efter några drinkar.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro