ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Peg Parnevik om mobbningen: Det var ett helvete”

Hugo Ewald · 24 Jun 2015
Uppdaterad 25 Jun 2015

Under onsdagens avsnitt av Metro TV:s succéserie "Fråga Mig" svarade Peg Parnevik på läsarnas frågor, oavsett hur jobbiga de var. Bland annat berättade Peg om mobbningen som fick henne att byta skola.

klar

Artikellänk är kopierad

Peg Parnevik har tidigare berättat om hur hon bytte skola på grund av mobbning. Men i Metro TV:s livesända frågeshow ”Fråga Mig” öppnade hon upp sig i större detalj än vad hon gjort tidigare. I filmklippet ovan ser man hur det nästan brister för Peg när hon berättar om sina minnen. – Jag tror inte att jag har berättat om hur mycket hat jag fick. Jag satt inne i mitt rum och grät varje dag, berättade Peg för Metros tittare.►LÄS MER: Här visar Måns sina oväntade rappskills

Till slut gick det för långt, och Peg klarade inte längre av att gå kvar i skolan. – Jag satt själv under lunchen och hade inga vänner alls, det var skitjobbigt. Mamma och pappa visste inte ens om det, sa hon.

Se hela programmet via Metro TV.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro