ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pengaregn över Astralis efter historiska vinsten

Erik Glanell · 10 Dec 2018
Uppdaterad 10 Dec 2018
Konfetti är inte det enda som regnar över Astralis efter vinsten i ESL Pro League Odense.

Konfetti är inte det enda som regnar över Astralis efter vinsten i ESL Pro League Odense. Foto: Helena Kristiansson/ESL


Astralis fick fira dubbla vinster i helgen när de på hemmaplan besegrade Liquid för att ta hem segern i ESL Pro League.

klar

Artikellänk är kopierad

Inte nog med att Astralis återigen fick visa vilka som är årets bästa lag i CS:GO när de plockade hem titel ni ESL Pro League i söndags. Vinsten innebar även att det danska laget blir det första någonsin att ta hem Intel Grand Slam med en prissumma på över 9,5 miljoner kronor.

Titeln delas ut till det lag som vinner fyra av tio förstklassiga turneringar arrangerade av ESL eller Dreamhack Masters. Och det var precis vad vinsten i Odense innebar för Astralis.

”Det här var bara GALET! Det sjukaste jag varit med om. Tack till alla som hejade på oss. Jag kunde inte ha hoppats på en bättre final”, skriver Lukas ”gla1ve” Rossander på Twitter.

Lukas ”gla1ve” Rossander hyllades stort på sociala medier för sin insats i finalen. Däremot var det återigen lagkamraten Nicolai ”dev1ce” Reedtz som fick ta emot priset som turneringens viktigaste spelare.

Med prispengarna från turneringen och grand slam-titeln är det ett pengaregn värt omkring 12 miljoner som Danskarna belönas med. Ett rejält klirr i kassan för Astralis-stjärnorna med andra ord.

Laget gratulerades även av den danske statsminstern Lars Løkke Rasmussen.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro